• Izvorni lijek
 • Express dostava
 • Neutralno pakiranje

Xenical Orlistat

xenical orlistat cijena
5 /5
Recenzije kupaca

Švicarski ljekarnici su 1985. otkrili sposobnost nekih bakterija da blokiraju apsorpciju masti u crijevima. Proučavajući supstancije koje luče mikroorganizmi, istraživači su uspjeli stvoriti njezin sintetički analog - orlistat. Novi lijek je značajno smanjio broj kalorija iz hrane i donosi gubitak težine.

Danas je Orlistat dio raznih lijekova za mršavljenje. Želite li brzo postići gubitak težine i zadržati rezultat duže vrijeme, preporučujemo da naručite Xenical generik u Hrvatskoj. Lijek pomaže izgubiti težinu bez štete za zdravlje.Što je Xenical generic?

Xenical generic - je sredstvo za gubljenje težine, što utječe na metabolizam masti u tijelu. Sadrži aktivni sastojak orlistat i dodatne komponente:

 •   natrijev lauril sulfat;
 •   mikrokristaliničnu celulozu;
 •   talk;
 •   povidon. 

Lijek ne ulazi u krvotok i ne utječe na funkcioniranje većine unutarnjih organa. Orlistat djeluje samo u uskom lumenu gastrointestinalnog trakta. U roku od nokoliko sata nakon uzimanja lijeka,aktivni sastojak se izlučuje iz tijela.

 Kad kupujete Xenical generik, ne ugrožavate svoje zdravlje. Lijek je potpuno bezopasan za tijelo i samo povremeno uzrokuje neke nuspojave. Dugotrajne korištenje lijeka ne dovodi do poremećaja probavnog sustava.

 • 60mg
 • 120mg
 • RECENZIJE
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Xenical Orlistat 60mg 10 tablete €17.00
Xenical Orlistat 60mg 30 tablete €45.00
Xenical Orlistat 60mg 60 tablete €76.00
Xenical Orlistat 60mg 90 tablete €109.00
Xenical Orlistat 60mg 120 tablete €144.00
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Xenical Orlistat 120mg 10 tablete €19.00
Xenical Orlistat 120mg 30 tablete €54.00
Xenical Orlistat 120mg 60 tablete €97.00
Xenical Orlistat 120mg 90 tablete €139.00
Xenical Orlistat 120mg 120 tablete €183.00

RECENZIJE

Napiši recenziju
Name:

Pomaže u kontroli sebe i težine. Moja pomoćnica za mršavost!

Name:

Radikalni asistent za mršavljenje

Obrazac za komentare

 • Preporuku:

 • Website friendly:

 • Dostava:

 • Price/Performance:

Za što se koristi Xenical generic?

Xenical generic je za korekciju težine. Kratkoročno, lijek će uštedjeti 2-6 kilograma i vratiti vašu mršavost. Također sprječava ponovno dobivanje težine u roku od 1-2 mjeseca čak i zbog nepravilne prehrane i niskog aktivnog načina života.

Liječnici često propisuju Xenical generic pacijentima koji pate od pretilosti. Lijek pomaže u kontroli količine masti koja ulazi u tijelo i ne utječe na apsorpciju drugih hranjivih tvari. Da biste izgubili 10 ili više kg, morate uzeti lijek od 2 do 6 mjeseci.
Xenical generic u kombinaciji s hipoglikemijskimi lijekovima i blago hipokalorijskom dijetom koriste se za liječenje pretilosti u bolesnika s dijabetesom tipa 2.

Korisni savjeti: Ženama koje se bore s celulitom potrebno je kupiti Xenical generic. Lijek smanjuje količinu potkožnog masnog tkiva na stražnjici, bedrima i trbuhu. Narančasta kora nestaje nakon 2-3 mjeseca redovitog uzimanja kapsula za mršavljenje.

Primjena i doziranje Xenical generic.

Xenical sadrži 120 mg orlistata. Maksimalna dnevna doza aktivnih supstancija je 360 ​​mg. Zlouporaba lijeka ne povećava gubitka težine, ali izaziva pojavu nuspojava.

Lijek se uzima u jednoj kapsuli zajedno s hranom za vrijeme doručka, ručka i večere. Ako ne planirate jesti masnu hranu, ne morate koristiti Xenical generic. Nakon što ste propustili jednu dozu, ne udvostručite dozu sljedeći put.

Lijek može oštetiti pacijentima kojima je dijagnosticirana kolestaza ili sindrom kronične malapsorpcije. Također, Xenical generic  je kontraindiciran u slučaju preosjetljivosti na njegove sastojke. Uz oprez treba koristiti lijek za mršavljenje s poremećajima prehrane (anoreksija, bulimija).

Lijek može sprječiti apsorpciju vitamina topljivih u mastima: A, D, E, K i beta-karoten. Stoga, kapsule morate kombinirati s kompleksom vitamina. Prosječna brzina mršavljenja dok uzimate Xenical generic je 4-5 kg mjesečno. Ovaj  pokazatelj može se poboljšati ako se držite uravnotežene prehrane. Kombinacija više načina gubitka težine omogućuje vam da izgubite do 2 kg tjedno.

Kako djeluje Xenical Orlistat?

U ljudskom tijelu, lipaze su odgovorne za razgradnju masti. Orlistat djelomično blokira rad ovog enzima u gastrointestinalnom traktu, utječući na metabolizam lipida. Tijekom izlaganja lijeku, količina apsorbiranih hranjivih tvari se smanjuje na 30%.

Nedostatak masti iz hrane uzrokuje da tijelo spili vlastite rezerve. Brzo gubite te dodatne kilograme, a lik postaje vitkiji. Smanjenje potkožnog masnog tkiva također dovodi do nestanka celulita kod žena.
Lijek ima pozitivan učinak na opće stanje tijela:

 •   ubrzava metabolizam;
 •   smanjuje razinu „lošeg“ kolesterola.

Xenical generic daje pozitivan učinak u gotovo 100% slučajeva. Korisnici iz Hrvatske, u pravilu, pozitivno govore o lijekovima. Ako se pridržavate pravilne prehrane, jedan put uzimanja kapsula za mršavljenje pomoći će vam da zaboravite o problemu težine.

Nuspojave Xenical Generic

Nuspojave koje se javljaju nakon uzimanja lijeka za mršavljenje povezane su s njegovim učinkom na probavni proces. To ometa apsorpciju masti, uzrokuje brojne poremećaje:

 •   nadutost;
 •   masni iscjedak iz rektuma;
 •   snažan nagon za pražnjenjem;
 •   fekalna inkontinencija.

Negativna reakcija tijela najčešće se javlja u prvi tri mjeseca uzimanja Xenicala. Oko 90% korisnika nije doživjelo nikakvu nelagodu ili  samo jeden put pojavile se nuspojave.

U manje od 0,1% slučajeva, lijek uzrokuje bol u trbuhu, oštećenje zuba i desni, nelagodu u rektumu. Ako primijetite simptome ozbiljnih poremećaja, posjetite liječnika.

Dobar savjet: Da biste spriječili pojavu nuspojava iz gastrointestinalnog trakta koristite dijetu s niskim udjelom masti. Ograničavanjem konzumacije masne hrane, oslobodit ćete se masnih izlučevina i nećete često osjećati potrebu  posjetiti VC.

Tko ne bi trebao uzeti Orlistat? 

Xenical generic je zabranjen za:

 •   trudnice i dojilje;
 •   maloljetnici.

Lijek je pogodan za liječenje pretilosti ili oblikovanja tijela i za muškarce i za žene. Spol korisnika ne utječe na učinkovitost lijeka i vjerojatnost nuspojava.

Mogu li voziti automobil nakon uzimanja Xenical generic?

Tijekom kliničkih ispitivanja u Hrvatskoj nisu nađene nuspojave koje utječu na brzinu reakcije. Nakon uzimanja pilule možete voziti automobil i obavljati posao koji zahtijeva povećanu koncentraciju.

Orlistat i alkohol

Xenical generic može se kombinirati s alkoholom. To neće utjecati na svojstva lijeka i neće povećati rizik od nuspojava. Međutim, česta konzumacija alkoholnih pića može značajno smanjiti stopu gubitka težine, jer alkohol sadrži veliki broj kalorija.

Kada Xenical generic ne daje rezultat?

Kupnja Xenical generic  u Hrvatskoj ne pomaže u gubitku  dodatnih kilograma kad:

 •   Konzumirate mnogo više kalorija nego što vaše tijelo troši.
 •   Ne pridržavajete se uputa za pripremu. Ako uzmete tabletu kasnije od jednog sata nakon obroka, Xenical generic  neće dati željeni učinak.

Primijetivši da se težina ne smanjuje više od dva tjedna, napravite pauzu. Nakon mjesec dana ponovno počnite koristiti Xenical generic i onda ćete se riješiti dodatnih kilograma.