• Izvorni lijek
 • Express dostava
 • Neutralno pakiranje

Levitra Generic (Vardenafil)

levitra cijena
4.7 /5
Recenzije kupaca

Kombinacija dostupnosti i pouzdanosti – posjetnica Levitra generic . Lijek daje pojave erekcije u više od 90% slučajeva, ali košta mnogo manje od proizvoda popularnih brandova.

Kupujući Levitru generic u Hrvatskoj, uštedjet ćete nekoliko eura na svakoj tableti. Analog dulje vreme podupire sposobnost upuštanja u spolni odnos. Uz pomoć sredstava za potenciju možete voditi aktivan seksualni život bez velikih financijskih troškova.

 • 10mg
 • 20mg
 • 40mg
 • RECENZIJE
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Levitra Generic 10mg 10 tablete €34.00
Levitra Generic 10mg 20 tablete €65.00
Levitra Generic 10mg 30 tablete €96.00
Levitra Generic 10mg 40 tablete €126.00
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Levitra Generic 20mg 10 tablete €38.00
Levitra Generic 20mg 20 tablete €74.00
Levitra Generic 20mg 30 tablete €107.00
Levitra Generic 20mg 40 tablete €138.00
Levitra Generic 20mg 60 tablete €197.00
Levitra Generic 20mg 100 tablete €298.00
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Levitra Generic 40mg 10 tablete €42.00
Levitra Generic 40mg 20 tablete €81.00
Levitra Generic 40mg 30 tablete €118.00

RECENZIJE

Napiši recenziju
Name:

Kupio sam s oprezom, prvi put. Rezultat je bio iznenađujući. Preporučujem.

Name:

Levitra mi je pomogla ne samo da se vratim u normalan seksualni život, nego je izdala i samopouzdanje. Samo jedna mala pilula i nemate straha.

Name:

Od ovih tableta mi je jednostavno super erekcija, pa ću sada kupiti samo njih!

Obrazac za komentare

 • Preporuku:

 • Website friendly:

 • Dostava:

 • Price/Performance:

Što je Levitra generic?

Levitra generic je uključen u popis najkvalitetnijih analoga izvornih lijekova za potenciju. Sadrži inhibitor fosfodiesteraze-5 Vardenafil, koji se pokazao kao učinkovit lijek za erektilnu disfunkciju. Kako bi se ubrzala apsorpcija aktivnih tvari i ublažili  učinci na tijelo, koriste se dodatne komponente:

 •  kroskarmeloza natrija;
 •  magnezijev stearat;
 •  mikrokristaliničnu celulozu;
 •  kalcijev fosfat.

Kapsula sastoji se od titanijevog dioksida, hipromeloze, laktoze, triacetina i indigo karmina. Lijek za potenciju ne sadrži toksične i druge tvari štetne za tijelo. Redovita uporaba lijeka ne dovodi do pojave patologija. U Hrvatskoj, Levitra generic je prepoznat kao jedan od najsigurnijih lijekova za povećanje potencije.

Levitra jako brzo počnje djelovanje. Učinak se osjeća 30-45 minuta nakon uzimanja pilule. Komponente lijeka potpuno se uklanjaju iz tijela nakon 24 sata.

Za što je propisana Levitra generic?

Levitra generic riješava poremećaje erekcije različite težine:

 •  Smanjenje veličine penisa u erekciji.
 •  odgovor na seksualno uzbuđenje.
 •  Potreba za produljenom stimulacijom penisa za pojavu erekcije.
 •  Nemogućnost spolnog odnosa (impotencija).
 •  Povremeni gubitak erekcije tijekom seksa.

Erektilna disfunkcija može utjecati na izdržljivost muškarca u krevetu. Smanjenje kvalitete erekcije čini glavu penisa osjetljivijom, što ubrzava početak orgazma. Stoga, liječnici ponekad preporučuju naručivanje lijeka Levitra za muškarce koji pate od prerane ejakulacije.

Primjena i doziranje lijeka Levitra generic.

Levitra generic se mora uzeti 30-45 minuta prije spolnog odnosa. Ako ne planirate seks, ne morate koristiti lijek. Lijek za potenciju daje privremeni učinak i ne prinosi potpuni oporavaku od erektilne disfunkcije.

Dopuštena je samo jedna tableta lijeka Levitra generic istovremeno, bez obzira na dozu. Sljedeći put možete koristiti lijek tek nakon 24 sata. Ako se ne pridržavate zadanog intervala, povećavate rizik od predoziranja i pojave nuspojava.

Da biste spriječili da Levitra generic šteti vašem zdravlju, morate slijediti ove smjernice:

 •  Nemojte iti sok od grejpa i jesti grejp dok lijek za erektilnu disfunkciju radi.
 •  Nemojte kombinirati Levitru generic s drugim lijekovima koji sadrže inhibitore fosfodiesteraze-5.
 •  Nemojte uzimati tablete s nitratima, oralnim hipoglikemicima, blokatorima kalcijevih kanala i beta-blokatorima.

Prije nego što u Hrvatskoj naručite lijek Levitra generic, morate odrediti koju dozu lijeka trebate. Ljekarne prodaju tri verzije lijeka:

 •  Levitra generic 5 mg slabo djeluje na organizam i nije prikladan za liječenje teških poremećaja. Muškarcima koji trebaju malo seksualnog dopinga, odaberite lijek u minimalnoj dozi.
 •  Levitra 10 mg je vrlo popularna u Hrvatskoj. Lijek pomaže kod većine problema intimne prirode.
 •  Levitra 20 mg propisana je za teške oblike erektilne disfunkcije. Lijek omogućuje seks i za muškarce kojima je dijagnosticirana impotencija.

Dobar savjet: Ako ste slučajno uzeli više od jedne pilule lijeka Levitra generic, idite u bolnicu. Budući da nema posebnog protuotrova, liječnici će iskoristiti simptomatsko liječenje. Kada uzmite lijek, vaše stanje će se poboljšati.

Kako djeluje Levitra generic?

Levitra generic započinje lanac kemijskih reakcija koje uzrokuju pojavu erekcije. Vardenafil inhibira fosfodiesterazu-5, koja stimulira razgradnju dušikovog oksida. Pod utjecajem lijekova, žile koje vode do reproduktivnog sustava šire se i pune krvlju.

Lijek za potenciju ne daje stimulativan učinak. Erekcija se pojavljuje samo kada osjetite prirodnu seksualnu privlačnost.

Levitra generic omogućit će vam potpun seksualni život. Kada ga pravilno koristi, lijek djeluje u više od 90% slučajeva. Većina tableta za erektilnu disfunkciju je inferiorna u odnosu na učinakLevitre generic .

Nuspojave lijeka Levitra generic.

Levitra generic rijetko uzrokuje nuspojave. U 10% slučajeva uzimanje lijeka dovodi do glavobolje, vrtoglavice, dispepsije, osjećaja topline na licu, nazalne kongestije, mialgije. Ti poremećaji sami po sebi ne zahtijevaju medicinsku intervenciju.

Otprilike 0,1% muškaraca ima problema  nakon korištenja lijeka Levitra generic. Lijek može poremetiti percepciju određenih boja ili uzrokovati blagu kratkovidost. Vizija se obnavlja 2-3 sata nakon uzimanja pilule.

Potrebno je otići u bolnicu muškarcama, kod kojih je lijek uzrokovao nekontroliranu erekciju (priapizam). Poremećaj može uzrokovati deformaciju penisa i pogoršati probleme potencije.

Mogu li uzeti Levitra generičke žene?

Žene ne smiju uzimati lijek Vardenafil. Uzimanje lijeka  može dovesti do nepredvidivih učinaka. Sigurnije je koristiti posebne seksualne stimulanse za žene. Također je zabranjeno koristiti lijekove za djecu i osebe koji nemaju 18 godina.

Odrasli muškarci mogu kupiti lijek Levitra generic Hrvatskoj bez straha za svoje zdravlje.

Mogu li voziti automobil nakon uzimanja lijeka Levitra generic?

U većini slučajeva,  lijek Levitra generic ne utječe na koncentraciju i reflekse. Stoga, voziti automobil nakon uzimanja lijeka nije zabranjeno. Morate napustiti vožnju samo ako imate problema s vidom ili vrtoglavicom.

Dobar savjet: Da biste ublažili nuspojave uzrokovane lijekom za potenciju, možete koristiti simptomatsko liječenje. Pitajte svog liječnika koji  lijekovi ću vam pomoći da se riješite nelagode.

Levitra generic i alkohol:

Kombinacija lijeka Levitra generic i alkohola može dovesti do trovanja, povećati opterećenje jetre i oštetiti kardiovaskularni sustav. Da bi se smanjio negativan utjecaj na tijelo, količina alkohola mora biti ograničena. Dopuštena doza - 100 grama.

Kada lijek Vardenafil ne može funkcionirati?

Najčešći uzrok niske učinkovitosti lijeka Levitra generic je pogrešno doziranje. Tablete koje sadrže 5 mg i 10 mg vardenafila možda neću raditi s teškim oblicima erektilne disfunkcije.

Oko 3% muškaraca nisu podložni učincima sredstva za potenciju. Ako uzimanje Levitre generic nekoliko puta zaredom ne daje željeni učinak, morate odabrati drugi lijek.