• Izvorni lijek
 • Express dostava
 • Neutralno pakiranje

Kamagra 100

Kamagra 100mg
4.8 /5
Recenzije kupaca

Kamagra 100 mg je najpoznatija generička Viagra na svijetu. Ona je prisutna u asortimentu svake online ljekarne gdje se prodaju lijekovi za potenciju.  Anonimne ankete pokazale su da u Hrvatskoj Kamagra 100 mg najmanje jedan put koristili su od 40% do 50% muškaraca koji boluju od erektilne disfunkcije.

Kamagra cijena

 • 100mg
 • RECENZIJE
Prizvod Dosa Iznos Cijena Za kupnju
Kamagra 100mg 100mg 4 tablete €37.00
Kamagra 100mg 100mg 8 tablete €62.00
Kamagra 100mg 100mg 16 tablete €111.00
Kamagra 100mg 100mg 32 tablete €215.00
Kamagra 100mg 100mg 48 tablete €310.00

RECENZIJE

Napiši recenziju
Name:

Dobre tablete, u mom slučaju, djelovale su gotovo odmah. Učinak nije loš, ostaje stabilan 4-5 sati, za mene je savršen.

Name:

Tablete su vrlo kvalitetne, učinak se javlja za 20 minuta.

Obrazac za komentare

 • Preporuku:

 • Website friendly:

 • Dostava:

 • Price/Performance:

Što je Kamagra 100mg?

Indijska farmaceutska tvrtka "Ađanta" se približila stvaranju sredstva za potentnost Kamagra. Privukla je vrhunske stručnjake koji su bili u stanju točno reproducirati sastav izvorne Viagre. Osnova generika je postala aktivna tvar Sildenafil, i kao dodatne komponente su kroskarmeloza natrija, magnezij stearat, mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat. Unatoč istom sastavu, Kamagra 100 mg je znatno niža od cijene originalnog lijeka. Analog je jeftiniji iz nekoliko razloga:

 • “Ađanta” je izbjegavala troškove  kopiranjem gotove formule. Farmaceutska tvrtka je samo potrošila novac kliničkim ispitivanjima proizvoda.
 • U Europi nije postojala velika kampanja Kamagra 100 mg.
 • Korištenje suvremene tehnologije smanjilo je troškove proizvodnje lijeka.
 • Kad kupujete kamagra 100mg u Hrvatskoj, dobivate visoku kvalitetu i jeftinost lijeka za erektilnu disfunkciju. Čak i ljubitelji poznatih  brandova će biti zadovoljni utjecajem geneka.

Za što je propisana Kamagra 100 mg?

Lijek za potenciju koristi se za različite probleme erekcije:

 • Nemogućnost održavanja erekcije do kraja spolnog odnosa.
 • Smanjenje veličine penisa zbog poremećaja cirkulacije.
 • Potreba za produljene seksualne stimulacije erekcije i drugi.

Liječnici često preporučuju naručivanje Kamagre 100 mg za muškarce kojim dijagnosticirana impotencija. Lijek daje stabilan protoka krvi u reproduktivni sustav, pomažući se nositi s teškim poremećajem erekcije. Jedna tableta eliminira seksualne probleme na 4-6 sati.

Dobar savjet: Kamagra 100 mg nije pogodna za zdrave muškarce koji žele napraviti raznolikost u intimnim odnosima. Lijek sadrži visoku dozu Sildenafila, koji može izazvati nuspojave. U slučaju ako ste izdržljivi u krevetu, koristite manje moćan lijek kojise prodaje u ljekarnama u Hrvatskoj.

Primjena i doziranje kamagre

Sastav jedne tablete Kamagra uključuje 100 mg sildenafila. Zbog visokih sadržaja aktivnih tvari lijek daje dobre šanse dobiti erekciju. U drugim dozama analog nije dostupan.

Kamagra 100 mg počinje raditi nakon 45-60 minuta kako.Stoga se kapsula mora uzeti unaprijed. Nakon uzimanja  velike količine masne hrane, brzina izlaganja lijeku je smanjena.Uzmite lijek za potenciju samo ako planirate seks. Kamagra 100mg daje privremeni učinak i ne riješava probleme sa prirodnom erekcijom. Međutim, kad redovito koristiti lijek, možete održavati aktivne intimne odnose.

Kamagra 100 mg nije kompatibilan sa grejpim i sokom od grejpa. Također nemoguće koristiti lijek za muškarce koji su otkrili sljedeće bolesti:

 •  Teške kardiovaskularne poremećaje;
 •  akutno zatajenje jetre ili bubrega;
 •  deformacija penisa;
 •  bolesti mrežnice;
 •  alergija na sildenafil.

Prije kupnje Kamagre 100 mg, pročitajte više o kontraindikacijama uz korištenje lijekova. Ako ne slijedite pravila uzimanja lijekova, on može uzrokovati ozbiljnu štetu vašem zdravlju.

Korisni savjeti: Ne uzimajte druge lijekove za potenciju s Kamagrom 100 mg.
Kombinacija dvaju lijekova koji utječu na cirkulaciju krvi može dovesti do pojave jakih nuspojava. Također je zabranjeno koristiti 2 ili više Kamagra tablete po 100 mg. To neće povećati učinkovitost lijeka, ali štetno utjecati na vaše blagostanje i zdravlje
.

Kako djeluje Kamagra 100mg?

Sildenafil sadržan u Kamagri potiče vaskularno opuštanje glatke mišiće penisa. Tada aktivna tvar osigurava stalni protok krvi u tijelo, što pomaže u postizanju erekcije uz seksualno uzbuđenje.

Lijek za potenciju ima pozitivan učinak na rad drugih spolnih organa. Na primjer, Kamagra 100 mg sprječava stagnaciju krvi u zdjeličnim organima.

U Hrvatskoj muškarcima koji redovito uzimaju lijek dijagnosticiraju dvostruko rjeđe prostatitis. Učinkovitost lijeka ovisi o težini poremećaja. Kad seksualni probleme nisu zbog jake šanse za uspjeh dosežu 90% maškarca. Za muškarce, koji imaju impotencije lijek uzrokuje erekciju u 70-75% slučajeva.

Nuspojave Kamagre 100mg

Nuspojave su rijetke kod Kamagre 100mg. Nakon uzimanja kapsule neugodani osjećaji imaju ne više od 10% muškaraca. Lijek može uzrokovati glavobolju, vrtoglavicu, groznicu na licu, probavne smetnje, mijalgiju, nazalnu kongestiju.

U manje od 1% slučajeva uočeni su drugi nuspojave:

 • Smanjena jasnoća vida;
 • Povreda percepcije boje;
 • Priapizam - dugotrajna nekontrolirana erekcija.

U većini slučajeva poremećaji odlaze sami. Ako imate tešku nelagodu, koristite simptomatsko liječenje. Kontaktirati liječnika je potrebno samo s priapizmom, jer nuspojava može uzrokovati oštećenja krvnih žila penisa.

Mogu li uzimati Kamagru 100mg žene?

Kamagra 100 mg nije pogodna za žene. Lijek ima prejak učinak na tijelo i može oštetiti kardiovaskularni sustav ili zdjelični organi. Posebno za žene u Hrvatskoj prodaju se stimulansi za seks koji djeluju osjetljivije. Najbolji od tih lijekova je Lovegra.

Je li moguće voziti auto nakon uzimanja Kamagra 100 mg?

Muškarci koji su imali vrtoglavicu ili  smetnje vida, ne mogu voziti automobil. Pričekajte dok sve će biti uredu. Ako lijek ne uzrokuje negativnih reakcija na tijelo, vožnja nije zabranjena. Kamagra 100 mg ne utječe na brzinu reakcije i koordinaciju pokreta.

Kamagra 100 mg i alkohol

Kombiniranje Kamagre 100 mg i malih doza alkohola neće naškoditi tijelu. Dok  lijek radi možete popiti 50-100 grama jakih alkohola. Prekoračenje ove doze dovest će do nuspojava. Kombinacija Kamagra 100 s alkoholom više od jednom mjesečno ima negativan učinak na jetru i kardiovaskularni sustav.

Kada Kamagra 100 mg neće raditi?

Ako uporaba sredstva za potenciju ne daje učinak 1-2 puta, nije potrebno odbiti ponovnu kupnju Kamagre 100 mg u Hrvatskoj. Možda neuspjeh je  zbog zlouporabe lijekova. Proučite upute i pokušajte izbjeći greške sljedeći put. Nedostatak rezultata nakon 4-5 primjene kamagre 100 mg može biti uzrokovan imunitetom tijela na djelovanje sildenafila. U takvim slučaju, upotrijebite drugi lijek za jačanje potencije.