Nešto o veličinama

veličine penisa

Dubina vaginu

Nema znanstvene korelacije. Povezanost veličine penisa i orgazma. Osjećaj "ispunjenja" samo je oblik stimulacije, ali nije dovoljno uočiti orgazam. Psiholozi otkrivaju sve više dokaza da je najmoćniji utjecaj na ženski orgazam zapravo mentalna veza, a ne fizički oblik penisa. Naravno, mentalna se povezanost može značajno smanjiti ako žena želi vidjeti (vizualnu stimulaciju) veći ud, ali u suštini nema veze s njezinim orgazmom. Naravno, ovdje se strogo fokusiramo na vaginalni orgazam. Ako tome dodamo činjenicu da 40% žena nikada ne doživljava niti jedan djelomični vaginalni orgazam, onda znate gotovo sve moguće uzroke zbog kojih ona to možda ne doživljava, što uopće nije potrebno s vašim penisom.

Debljina dolazi na vidjelo kada govorimo o vaginalnom orgazmu, jer što je veći volumen, to više nervnih završetaka stimulira penis. Možete vidjeti sliku milijuna završetaka vaginalnog živca na slici.

Dok je u orgazmu klitorisa tijekom penetracije, vaša izdržljivost i upornost imaju vezu. Većina žena bira pozu u kojoj se penis dotakne, udari ili "izvrće" u klitorisu, ili čak i žene trljaju klitoris iz korijena penisa. Ovisno o ženama, može potrajati vrlo kratko ili jako dugo. Budući da takvi pokreti za muškarca nisu jako poticajni, u takvim scenarijima dolazi do slabe erekcije. Zapravo, žena očekuje suprotno (iako njezino očekivanje nije stvarno). Da vaš ud konstantno raste i bubri, tako da osjeća promjenu i pomaže joj s klitorisnim orgazmom. U takvim situacijama, primarni problem je prerana ejakulacija, o tome možete saznati u srodnom članku, a drugi je slaba erekcija koja s vremenom slabi, a na kraju penisa "izaći", a žena mora biti od početka. Čak i to često nije moguće jer je penis prenizak. Za to su tablete kalija izvrsne, jer u takvim situacijama ne morate brinuti o tome, nego samo o položaju koji to radi, i to vas ne iritira, pa možete odgoditi ejakulaciju.

Ako želite biti sigurni da to ovdje ne poričete, a niste računali na taj seks, popijte jednu Levitru i sigurno nećete.

Pogledajte infografike o veličini penisa u Europi:

Dr. Steinmeier kaže:
"Kada je penis u opuštenom stanju kada ga uzmete i ispružite, dobivate točnu duljinu erekcije, gotovo duljine. Penis je sve od vlakana rastezljivih koji su ispunjeni krvlju. Nema ništa više o erekciji od višeg protoka krvi i punjenja tih vlakana. Zanimljivo je da vlakna mogu biti ispružena vježbom, kako na ruci, tako i na penisu. Neki su čak išli ruku pod ruku za 19% kako bi ih proširili svakodnevnim vježbama. Isto vrijedi i za širinu koja je posljedica širenja ovih krvnih žila, tako da se pritisak na penis i ova vježba stalno primjenjuju, pa se proširuje i ima više prostora za krv.