Informacije o erekcijskoj disfunkciji i mogućnostima liječenja

erekcijskoj disfunkciji i mogućnostima liječenja

Osobni odnosi i dobar spolni život znatno doprinose održavanju zdravlja. Erekcijska disfunkcija ili ED može Vas ometati u postizanju zadovoljstva koje želite. Na ovoj web stranici naći ćete činjenice o erekcijskoj disfunkciji tako da o svome zdravlju možete donositi odluke na informirani način. Biti će Vam jasnije što uzrokuje erektilnu disfunkciju, a će Vam pomoći da donesete odluku i učinite nešto kako biste poboljšali važan aspekt svojega života.

ED je češća nego što mislite i većinom se može liječiti. Srećom postoje brzi načini liječenja koji će Vam omogućiti da reagirate kada Vi i Vaša partnerica budete raspoloženi. Danas više ne trebate čekati da se ukaže prilika. Umjesto toga možete imati povjerenja u sebe i s partnericom podijeliti trenutke strasti.

Ne zaboravite da bi prvi važan korak u tom smjeru mogao biti razgovor s Vašom partnericom o ED, no možda će Vam biti manje neugodno najprije porazgovarati s liječnikom. Saznajte što možete očekivati od liječnika kada ga posjetite. Bez obzira na mogućnosti liječenja, važno je da imate na umu kako niste jedini. Više od 152 milijuna muškaraca širom svijeta ima sličnih briga i emocija kao i Vi i važno je da nešto poduzmete.

Saznajte koji su važni aspekti povezani s ED i intimnošću važni za oba partnera. Možda ćete željeti saznati više i o drugim vrstama spolne disfunkcije koje mogu utjecati na sveukupno zdravlje i na to kako se osjećate. Važno je i da žena razumije poteškoće s kojima se njen partner suočava.